Фото: ДТЕК

Один з районів столиці залишився без світла: у чому причина

У четвер, 19 жовтня, у Дарницькому районі Києва 95 будинків залишились без електроенергії. Кияни залишилися без світла через аварію.

Про це повідомила прес-служба ДТЕК.

Зазначається, що енергетики вже працюють на місці аварії. Споживачів переприєднають за резервною схемою до 15:00.

"Фахівці оперативно виїхали на місце аварії. Для того, щоб у людей з'явилось світло, їх перепідключать за резервною схемою до 15:00. Після чого розпочнуть ремонт основного обладнання, щоб забезпечити надійну схему електропостачання будинків", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький 10 жовтня розповідав, що в разі масованих атак Росії на енергетичні об'єкти України тривалість відключень світла залежатиме від того, яким в цей день буде споживання та спроможності електростанцій. Водночас він наголосив, що "Укренерго" перегляне графіки відключення світла. Зокрема, зміняться списки та черговість можливих відключень.

Також в "Укренерго" попереджали, що недоброчесні медіа і Telegram-канали почали використовувати торішні відео і сюжети, стверджуючи, що в Україні запроваджуються графіки відключень. Це пряма брехня і російське ІПСО.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.10.2023 14:39