Знищення ворожого "Урала" з особовим складом. Скріншот із відео

Одним ударом запекли чотирьох окупантів: бійці "Сталевого кордону" знищили "Урал" із рашистами (відео)

На Купʼянському напрямку аеророзвідники "Сталевого кордону" знищили ворожий "Урал" з особовим складом. На високому рівні попрацювала українська аеророзвідка.

Відповідне відео з успішною операцією опублікувала Державна прикордонна служба України у своїх соціальних мережах.

Аеророзвідники "Сталевого кордону" навели приціл на рашистський "Урал", в якому перебували російські загарбники, та знищили його. Це відбулося на Харківщині.

У прес-службі додали, що прикордонники влучно відпрацювали по техніці ворога на Купʼянському напрямку.

"Одним влучанням запекли чотирьох окупантів", — прокоментували роботу аеророзвідників у Державній прикордонній службі України.

Що відомо про "Сталевий кордон"

Як відомо, "Сталевий кордон" — це одна зі штурмових бригад "Гвардії наступу", яка загалом складається з восьми підрозділів. Основу "Сталевого кордону" заклали підрозділи Державної прикордонної служби, що виконували завдання в районі бойових дій на Сході нашої держави та мужньо протистояли російським агресорам.

Під час його формування українські військові наголошували, що це жодним чином не мобілізація, а добровільний набір. Кампанію спрямовували винятково на наймання вмотивованих людей, які добровільно записувалися до бригад.

Нагадаємо, що на початку жовтня президент Володимир Зеленський відвідав Харківщину. Верховний головнокомандувач провів нараду щодо безпекової ситуації на ділянці Купʼянськ — Лиман. Він відзначив 15 мобільний прикордонний загін бригадного типу "Сталевий кордон", 113 та 125 окремі бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, які боронять Харківщину.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.10.2023 15:36