Робота українських прикордонників. Джерело: ДПСУ

Почали зводити укріплення: розвідники "Сталевого кордону" розповіли, як технічно викинули окупантів з Куп'янського району

У Куп’янському районі Харківщини розвідники бригади "Сталевий кордон" виявили спроби рашистів укріпитися поблизу кордону.

Про це повідомила Держприкордонслужба України.

"Будуючи лінію фортифікацій на російському боці, загарбники проникли та територію України та розпочали зводити свої укріплення", — зазначили українські прикордонники.

Вони додали, що коли кількість приблуд сягнула близько півтора десятка, прикордонники спільно з танкістами Збройних сил України витіснили ворога за межі державного кордону.

"Декількох ліквідували прикордонні снайпери, а втікачів наздогнав вогонь танків і мінометів", — підсумували в Держприкордонслужбі України.

Нагадаємо, що тиждень тому бійці Державної прикордонної служби України разом з іншими бойовими підрозділами виявили та знищили групу окупантів на Запорізькому напрямку. "Повітряні очі" аеророзвідників ДПСУ виявили зграйку загарбників і, заручившись підтримкою побратимів-артилеристів, всипали їм сповна. Окупанти спробували сховатися, та у них нічого не вийшло.

Минулого тижня прикордонники продемонстрували, як неподалік Бахмута Донецької області працюють ударні дрони серії "Смерть окупантам". Аеророзвідка відстежила переміщення російської піхоти та виявила ворожих спостерігачів. Влучним бомбардуванням знешкодили трьох загарбників, при цьому рештки одного з них вилетіли з окопу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2023 11:33