"Подарунок" для рашистів. Скріншот з відео

"Смерть окупантам" біля Бахмута: прикордонники показали, як працюють дрони на гарячих напрямках (відео)

Українські прикордонники за допомогою безпілотників продовжують нищити ворога на різних ділянках фронту.

Відповідне відео оприлюднила Держприкордонслужба України.

Зокрема, продемонстрували, як неподалік Бахмута Донецької області працюють ударні дрони серії "Смерть окупантам".

"Прикордонна аеророзвідка відстежила переміщення російської піхоти та виявила ворожих спостерігачів. Влучним бомбардуванням знешкоджено трьох загарбників, при цьому рештки одного з них вилетіли з окопу", — йдеться в повідомленні.

Раніше прикордонники вразили пункт боєпостачання піхотного підрозділу ворога на Бахмутському напрямку. Аеророзвідка встановила місце накопичення боєкомплекту загарбниками. А "дістали" логістичний обʼєкт противника бійці за допомогою станкового автоматичного гранатомета.

Під час пристрільного вогню знешкоджено одного окупанта, який перебував біля цілі. Від наступних пострілів ящики з боєприпасами зайнялися та вибухнули. У результаті детонування ворожий польовий арсенал повністю знищено.

Нагадаємо, що декілька днів тому бійці Державної прикордонної служби України разом з іншими бойовими підрозділами виявили та знищили групу окупантів на Запорізькому напрямку. "Повітряні очі" аеророзвідників ДПСУ виявили зграйку загарбників і, заручившись підтримкою побратимів-артилеристів, всипали їм сповна. Окупанти спробували сховатися, та у них нічого не вийшло.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.09.2023 16:32