Фото ілюстративне зі соцмереж

Офіційно: ЗСУ знищили ворожий склад боєприпасів у Криму

Збройні сили України уразили російський склад боєприпасів у тимчасово окупованому Криму. Ворожу ціль ліквідували поблизу населеного пункту Первомайське.

Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

"Вдень 4 січня підтверджено ураження Збройними силами України складів боєприпасів поблизу села Первомайське в тимчасово окупованому Криму", — йдеться у повідомленні.

Фото: Управління стратегічних комунікацій ЗСУ

Варто додати, що 4 січня в різних містах окупованого Криму місцеві мешканці чули звуки вибухів. Зокрема, про небезпеку інформували в Саках, Новофедорівці, Євпаторії. Окупаційна влада назвала цю атаку на Крим "наймасованішою" за останній час. Деякі джерела повідомляли про понад десять вибухів у Севастополі. У міноборони Росії стверджували, що над півостровом збили десять українських ракет.

Згодом речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов прокоментував вибухи у Криму. За його словами, українські військові продовжують виконувати свою роботу.

Нагадаємо, 4 січня українські сили провели успішну атаку на позиції російських військ в окупованому Севастополі. Зокрема, вони уразили командний пункт у Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.01.2024 18:23