Фото: росЗМІ

Оголосили ракетну небезпеку та перекрили Кримський міст: окупантів зранку охопила паніка

У суботу зранку, 23 грудня, російські окупанти перекрили Кримський міст. На захопленому півострові було оголошено ракетну небезпеку.

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

За даними окупантів, близько 09:47 стало відомо про нібито авіаційну небезпеку на території всього Кримського півострова. Одразу після цього була оголошена ракетна небезпека. Згодом росіяни запанікували та перекрили рух транспорту Кримським мостом.

За даними пабліка "Крымский ветер", під Джанкоєм активно працює російська протиповітряна оборона, яка нібито відпрацьовує по невідомих об'єктах.

Нагадаємо, 20 грудня у тимчасово окупованому Криму здійснено дві атаки на військові частини Росії. Унаслідок інциденту поранено співробітника Прикордонного управління Федеральної служби безпеки РФ, пошкоджено техніку та антену супутникового зв'язку.

Раніше керівник Служби безпеки України Василь Малюк заявив, що в наступному році українські спецслужби планують активізувати розвідувальні операції та провести диверсійні удари вглиб Росії, щоб "максимально наблизити війну до Кремля".

Варто відзначити, що російські загарбники змінили тактику охорони Кримського мосту. Це сталося через регулярні атаки морських дронів. До катерів і кораблів прикордонної служби ФСБ іноді долучають військові судна, наприклад, сторожовий корабель "Питлівий".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.12.2023 10:23
Фото: росЗМІ