Окупанти атакували безпілотниками Дніпропетровщину: в ОВА показали руйнування (фото)

Російські терористи від ранку 23 березня атакували Дніпропетровську область 14 разів. Удари прийшлися по Криворізькому району та Нікопольщині.

Про це у Telegram-каналі повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За даними посадовця, ворог безпілотником вдарив по Криворізькому району — поцілив по АЗС. Також окупанти поранили 34-річну жінку, вона у лікарні в стані середньої тяжкості.

Також рашисти спрямували БпЛА й на Нікопольщину. Загалом було 10 ударів дронами-камікадзе і ще три артобстріли. Зазнали руйнувань сам Нікополь, Марганецька, Мирівська і Покровська громади.

"Пошкоджені гімназія, аптека, перукарня, оптика, підприємство. Понівечені п’ятиповерхівка, два приватні будинки, три господарські споруди. Зачепило лінію електропередач. В цьому районі ніхто не постраждав", — зазначив Сергій Лисак.

Нагадаємо, 23 березня російська армія вкотре вгатила ракетами по Харкову. За словами мера Ігоря Терехова, прилетіло у промзону одного з районів міста — без постраждалих. Внаслідок ворожої атаки незначні ушкодження зазнала нежитлова будівля.

Як відомо, після півночі російські війська влаштували чергову атаку по Україні, використавши дрони-камікадзе. У низці східних і центральних областей оголошували повітряну тривогу. Зокрема, повідомляли про три вибухи у Харкові. Під повторний обстріл у Харкові 23 березня потрапили й працівники екстрених служб, поранення отримали поліціянт і рятувальник.

Раніше міський голова Харкова Ігор Терехов повідомляв, що внаслідок масованої ракетної атаки в п’ятницю, 22 березня, повністю знеструмлено Харків. У місті не працювало метро, світлофори, транспорт курсує за схемою блекауту, а воду подавали за графіком.

У суботу, 23 березня, ворожі безпілотники атакували Харків. Зафіксовано "приліт" в одну з комунальних установ. Поранення отримав цивільний чоловік.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.03.2024 19:41