Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Окупанти атакують Україну ракетами: поблизу Черкас прогримів вибух

У суботу зранку, 19 жовтня, російська армія атакує Україну ракетами. Сирени лунають у Києві та інших містах.

Про це повідомляють у Telegram-каналі Повітряні сили Збройних сил України.

Повідомлення про запуск ворожих ракет з'явилось о 06:46. Військові попередили про небезпеку для Миколаєва, Первомайська і для Умані Черкаської області. За інформацією "Суспільного", поблизу Черкас прогримів вибух після оголошення повітряної тривоги.

Паралельно рашисти атакують українську територію ударними безпілотниками типу "Шахед". Мапа повітряних тривог станом на 07:05 має такий вигляд:

У суботу зранку, 19 жовтня, російська армія атакує Україну ракетами

Мапа: alerts.in.ua

Раніше повідомлялось, що 18 жовтня, російські загарбники обстріляли Одесу. Внаслідок ракетної атаки в місті пошкоджено житлову забудову, там працювали рятувальні служби.

За даними Інституту вивчення війни, російська армія провела модернізацію ударних безпілотників типу "Шахед", що суттєво вплинуло на їхню маневровість. Тепер ворожі дрони літають швидше і на більшій висоті.

Нагадаємо, нещодавно керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко повідомив, що російські загарбники накопичують ракети на аеродромах, де базується стратегічна авіація. Ймовірно, таким чином ворог готується до нових масованих ударів по Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.10.2024 07:09