Фото: ілюстративне Джерело: pixabay

Окупанти двічі за ранок обстріляли Харків: мер міста повідомив про наслідки

У ніч на 24 липня російська армія двічі атакувала Харків. Внаслідок ворожих ударів є загиблий.

Про це у Telegram-каналі повідомив мер міста Ігор Терехов.

Перше повідомлення про обстріл обласного центру з'явилось о 05:16. Тоді, за словами Терехова, ворожий удар прийшовся в промислову зону одного з районів міста. Щодо постраждалих та руйнувань інформація уточнювалась.

Вже о 05:44 рашисти вгатили по Харкову другий раз, внаслідок чого загинула людина.

"Щодо другого "прильоту" — удар прийшовся у район приватного сектору, пожежа в одному з будинків. Є інформація про одного загиблого. На місцях "прильотів" працюють усі відповідні служби", — написав Терехов.

Мер міста також зазначив, що попередньо Харків сьогодні окупанти обстрілювали ракетами С-300.

ОновленоВарто зазначити, що згодом глава міста спростував інформацію про загибель людини внаслідок ворожого удару. За його словами, ця інформація не підтвердилась.

Раніше повідомлялось, що 23 липня російські загарбники вдарили безпілотником по дитячому будинку сімейного типу у Дніпропетровській області. Постраждали троє мешканців.

Нагадаємо, 22 липня війська країни-агресорки завдали ракетного удару по Одеській області. Окупанти цілилися по цивільних об'єктах. Внаслідок обстрілу частково зруйновано фасад адміністративної будівлі приватного підприємства та складські приміщення, а також пошкоджено цивільні автомобілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.07.2024 07:01