Фото: росЗМІ

Окупанти накрили "Градами" Гуляйполе: є загиблі та поранений

У неділю, 7 квітня, російські терористи обстріляли з "Градів" прифронтове місто Гуляйполе Запорізької області. Внаслідок ворожих ударів загинули троє цивільних людей.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За словами посадовця, два чоловіки та жінка загинули під завалами власного будинку, в який влучив російський снаряд. Ще одного чоловіка поранено — його доставили до лікарні.

"Щодня ворог обстрілює прифронтові громади. Щодня працюємо над тим, щоб люди мали можливість виїхати в більш безпечне місце", — додав Іван Федоров.

Нагадаємо, у ніч на 7 квітня рашисти вкотре атакували Харків ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок ворожої атаки є руйнування та поранені люди. Окупанти о 00:50 вдарили по Харкову безпілотниками та пошкодили приватний будинок. Внаслідок атаки постраждав 62-річний чоловік, який отримав осколкові поранення, 64-річній жінці та 87-річному чоловікові надали медичну допомогу на місці.

Раніше повідомлялось, що станом на ранок 7 квітня російські війська не вивели ракетоносії в Чорне та Азовське моря. Ворожі судна наразі заведені у пункти базування.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що країна-агресорка накопичила ракети "Калібр".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.04.2024 10:33