Фото: росЗМІ

Окупанти обшукують оселі жителів Мелітополя: мер міста назвав причину

Російські загарбники здійснюють обшуки осель та автівок у тимчасово окупованому Мелітополі. Вони намагаються знайти партизанів.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. Чиновник наголосив, що окупанти обшукують оселі, намагаючись виявити зв'язки з Силами спротиву.

"Інсценують виявлення зброї та боєприпасів. На дрібниці не розмінюються: 16 тисяч патронів у сільській хаті на думку окупантів — дуже правдивий схрон", — написав мер міста.

Федоров також заявив, що окупати проводять так звані рейди на дорогах: водіїв нібито перевіряють на виконання ПДР, але насправді перевіряють документи та обшукують авто.

Нагадаємо, 2 грудня у Мелітополі партизани провели спецоперацію внаслідок якої була ліквідована жива сила окупантів та пошкоджена ворожа техніка.

Раніше повідомлялось, що Сили спротиву підірвали автомобіль кадировців під тимчасово окупованим Мелітополем Запорізької області. Перед цим між сторонами сталась перестрілка.

Своєю чергою агенти українського руху "Атеш" знову простежили за ситуацією навколо бази 126 бригади берегової оборони Росії. Вона розташовується поблизу Перевального Сімферопольського району.

Також партизани повідомляли, що російські військові посилюють свої позиції у Криму. Це може бути пов'язано з загрозою щодо прориву Силами оборони України на лівому березі Херсона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.12.2023 16:27