Фото: Донецька обласна прокуратура

Окупанти обстріляли Донеччину: є загиблі та поранені (фото)

У вівторок, 26 грудня, російські військові обстріляли кілька населених пунктів Донеччини. Внаслідок ворожих атак загинуло четверо людей.

Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

Зазначається, що 26 грудня близько 8:00 окупанти обстріляли з артилерії місто Торецьк Бахмутського району. Від вибухів на власному подвір'ї загинула 67-річна жінка. Також на проїжджій частині неподалік місцевої лікарні помер 74-річний чоловік.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Фото: Донецька обласна прокуратура

Водночас окупанти атакували смт Північне міста Торецька. Тут загинув 73-річний чоловік. Також поранено 62-річного мешканця. Він дістав травми неподалік приватного будинку.

"Уже через дві години російська армія обстріляла місто Авдіївку. Снаряд поцілив у приватний будинок, внаслідок чого загинув 61-річний містянин, а його 56-річна дружина опинилася під завалами", — йдеться у повідомленні.

За даними слідства, після того, як потерпілій надали невідкладну медичну допомогу, жінку ушпиталили з відкритим переламом черепа та забоєм головного мозку, а також множинними осколковими пораненнями всього тіла. Наразі стан постраждалої оцінюють як важкий.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Фото: Донецька обласна прокуратура

Також окупанти вдарили по селі Костянтинівці Покровського району. Тут, перебуваючи у власній домівці, загинула 61-річна жінка. Уламки російського снаряда пробили їй грудну клітину та черевну порожнину.

Нагадаємо, протягом 24 грудня окупаційні війська завдали десять ударів по цивільному населенню на Донеччині. Внаслідок обстрілів троє людей зазнали поранення. Ворог скинув три керовані авіабомби на Очеретине. При цьому руйнувань зазнали три багатоквартирних будинки, соціальна інфраструктура. Ще однією бомбою КАБ-500, а також артилерією окупанти вдарили по Нью-Йорку. Пошкоджено щонайменше два багатоквартирних і чотирнадцять приватних будинків. Також загарбники поцілили ракетою по Желанному. Інформації про постраждалих не надходило.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.12.2023 18:15