Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Окупанти обстріляли Кривий Ріг: троє загиблих, серед них — дитина 12 років

У ніч, на суботу, 21 вересня російські окупанти обстріляли ракетами Кривий Ріг. Унаслідок рашистської атаки загинули щонайменше троє людей, ще троє отримали поранення. Серед жертв обстрілу — діти.

Про це повідомили голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул і начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Черговий теракт русні. Триває ліквідація наслідків ракетної атаки по житловому сектору міста. Щонайменше двоє загиблих і троє поранених, в тому числі діти. Можуть іще бути люди під завалами", — написав у своїх соціальних мережах Вілкул о 04:47.

Він додав, що залучені всі рятувальні, комунальні та медичні служби, а міський штаб допомоги розгорнули за адресою Миколаївське шосе 18, школа номер 123.

Згодом Олександр Вілкул додав, що, на жаль, загиблих уже троє. Літня жінка померла в кареті швидкої допомоги.

"Знову страшна ворожа атака на Кривий Ріг. Серед ночі, коли місто спало. Наразі вже відомо про трьох загиблих, серед яких — дитина. Глибокі співчуття рідним… Є і поранені. Пошкоджені приватні житлові будинки", — уточнив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Після цього він розповів, що хлопчику, якого вбили росіяни у Кривому Розі, було 12 років. Ракетний удар обірвав також життя двох жінок — 75 і 79 років.

"Щирі співчуття рідним загиблих. Ще троє людей постраждали. Це 17-річний хлопець і чоловіки 31 і 50 років. Вони госпіталізовані в стані середньої важкості", — підсумував Лисак.

Нагадаємо, що 4 вересня російські загарбники теж ракетами атакували Кривий Ріг. Постраждали п’ятеро місцевих мешканців. За інформацією Олександра Вілкула, відбулося ракетне влучення в об'єкт цивільної інфраструктури в центрі міста. Від вибухової хвилі тоді постраждало понад 10 багатоповерхівок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.09.2024 07:19