Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни вдарили по цивільній інфраструктурі Кривого Рогу: п'ятеро поранених, у тому числі дитина

Вночі 4 вересня російські загарбники ракетами атакували Кривий Ріг. Постраждали п’ятеро місцевих мешканців.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

"Ракетне влучення в об'єкт цивільної інфраструктури в центрі міста. Від вибухової хвилі постраждало понад 10 багатоповерхівок. Наразі слава Богу всі живі. П'ятеро постраждалих, не тяжкі", — зауважив він.

До того ж через ворожу атаку тимчасово припинено рух на ділянці від вулиці Святогеоргіївська до площі Домнобудівників. Вагони маршрутів №2, №5, №7, №9, №22, №25, №27 у напрямку станції Кривий Ріг-Головний розвертаються на кільці Героїв АТО. Вагони маршрутів №9, №14 працюють на ділянці від станції Кривий Ріг-Головний — площа Домнобудівників.

Водночас голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак уточнив, що у Кривому Розі постраждали жінки 62, 83 і 84 років, 70-річний чоловік. А ще — 10-річна дівчинка. Дитина у лікарні. 

Крім того, у місті пошкоджений готель. У декількох багатоповерхівках вибиті вікна.

Нагадаємо, вночі 4 вересня війська країни-агресорки атакували Львів. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали 19 людей. Серед них — двоє дітей 10 та 15 років, 15 дорослих госпіталізовано в лікарні міста.  У п'ятьох пацієнтів важкий стан. До того ж ще двоє людей загинули. Крім того, у місті пошкоджені будинки, школи та спалахнули пожежі.

Також цієї ночі гучно було у Рівному та в Луцькому районі. А також о третій годині ночі поблизу Києва працювала протиповітряна оборона по російських безпілотниках. У Сумах теж було чутно вибух.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.09.2024 08:07