Фото: ДСНС Дніпропетровщини

Пошкоджені понад 230 авто: в ОВА розповіли нові деталі атаки на Кривий Ріг та показали шокуючі фото наслідків

У середу, 28 серпня, російські окупанти обстріляли Кривий Ріг. Внаслідок ворожої атаки у місті пошкоджені 230 автомобілів. Також зросла кількість поранених.

Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Також він показав шокуючі фото наслідків терористичної атаки.

"Вибуховою хвилею та уламками у Кривому Розі пошкоджені понад 230 авто. Рятувальники провели роботу, аби потрощені машини не зайнялися", — заявив він.

За його словами, у місті також понівечені СТО, адмінбудівлі та профтех. Станом на 14:30 кількість постраждалих зросла до дев’яти (раніше повідомляли про п'ятьох поранених).

"46-річній жінці надали меддопомогу на місці. Її стан задовільний", — додав Лисак.

Обстріл Кривого Рогу: що відомо

Рашисти атакували Кривий Ріг приблизно об 11:00. Відбулося ракетне ураження об'єкта цивільної інфраструктури. Також у місті дуже багато понівечених багатоквартирних будинків.

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул інформував, що влада розгорнула Штаб допомоги людям з постраждалих будинків. Адреса — Героїв Підпільників 36а (СШ №17).

"Допомога будівельними матеріалами, плівка ОСБ, цвяхи й інше. Якщо потрібно — допомога у розселенні, медична та психологічна допомога", — наголосив посадовець.

Начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації додав, що у постраждалих осколкові поранення, забої, акубаротравми.

Нагадаємо, що в ніч на середу, 28 серпня, рятувальники деблокували тіло ще однієї особи, яка загинула внаслідок російського удару по готелю у Кривому Розі напередодні. Таким чином кількість жертв зросла до чотирьох.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.08.2024 15:20