Фото: Андрій Садовий\Telegram

Пожежі, вибиті вікна і багато постраждалих: наслідки російської атаки на Львів (фото)

Вночі 4 вересня війська країни-агресорки атакували Львів. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали шестеро людей, серед яких дитина.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Є загоряння житлових будинків в районі головного вокзалу Дві школи сьогодні навчання не розпочнуть: учні Арніки та 17 залишаються вдома. Багато вибитих вікон в районі вулиць Коновальця, Братів Міхновських, Мельник", — розповів мер.

Він додав, що внаслідок рашистської атаки постраждали шестеро людей. Серед них — 10-річний хлопчик. Наразі медики надають необхідну допомогу пораненим.

Оновлено 07:25

Голова Львівської ОВА Максим Козицький заявив, що кількість постраждалих зросла до 19. Загинули двоє людей.

Оновлено 07:12

За даними мера, число постраждалих збільшилося до 17 постраждалих. Серед них — двоє дітей 10 та 15 років, 15 дорослих госпіталізовано в лікарні міста.  У п'ятьох пацієнтів важкий стан.

Зауважимо, протягом цієї ночі військові фіксували ударні безпілотники на території Львова кілька разів. На світанку ворог випустив у напрямку регіону ракети. У Львові, за інформацією ЗМІ, пролунала серія вибухів — зокрема, їх чули о 05:42 та 05:47.

Згодом мер міста Андрій Садовий попередив, що над територією міста зафіксовано "Кинджали".

Крім того, цієї ночі гучно було у Рівному та в Луцькому районі. А також о третій годині ночі поблизу Києва працювала протиповітряна оборона по російських безпілотниках. У Сумах також було чутно вибух.

Нагадаємо, у вівторок, 3 вересня, російські терористи атакували двома балістичними ракетами Полтаву. Під час обстрілу ворог влучив по території Інституту звʼязку та сусідній лікарні, внаслідок чого зруйнував одну з будівель навчального закладу. За останніми даними, удар забрав життя 51 людини, а 271 — отримала поранення. У Міністерстві оборони наголошують, що у Полтавському військовому інституті звʼязку не було шикування під час російського ракетного удару.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.09.2024 06:57