Фото: Сергій Лисак\Telegram

Зруйновано готель, пошкоджено навчальні заклади та цирк: фото наслідків обстрілу Кривого Рогу

Внаслідок нічного обстрілу у Кривому Розі зафіксовано низку руйнувань. Зокрема, є значні руйнування готелю, а також пошкоджено низку житлових будинків.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

"Готель зруйнований з першого до третього поверху. Слава Богу, усі живі. Постраждало п’ятеро людей — троє жінок 62, 83 та 84 роки, один чоловік 70 років та одна дівчинка 10 років. Госпіталізовано до лікарні двох людей, зокрема дівчинку. Іншим надано допомогу на місці", — наголосив він.

Стан госпіталізованих — середньої тяжкості, їхньому життю нічого не загрожує.

У місті пошкоджень зазнали 32 багатоквартирні будинки, дахи, більш ніж у тисячі квартирах вилетіли вікна та балкони. Також пошкоджено чотири заклади освіти, цирк, Палац молоді, магазини, об'єкти бізнесу, автомобілі.

Нагадаємо, вночі 4 вересня війська країни-агресорки атакували Львів. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали багато місцевих мешканців, серед яких — діти. Крім того, у місті пошкоджені будинки, школи та спалахнули пожежі. До того ж на Львівщині через обстріли відбулися знеструмлення залізниці. Через це деякі поїзди курсують із затримками.

Також цієї ночі гучно було у Рівному та в Луцькому районі. А також о третій годині ночі поблизу Києва працювала протиповітряна оборона по російських безпілотниках. У Сумах теж було чутно вибух.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.09.2024 11:12