Фото: скріншот з відео

Окупанти поширюють смішний фейк щодо Бахмута: у Міноборони виступили із заявою (фото)

Ворог поширює неправдиву інформацію щодо висвітлення українською стороною ситуації навколо Бахмута. Окупанти вказують на нібито встановлену цензуру щодо даного напрямку бойових дій.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Вона наголосила, військове керівництво країни дотримується публічної позиції по Бахмуту. Ганна Маляр також розкрила певні деталі щодо висвітлення подій в районі Бахмута.

"В тому, що ми публічно транслюємо нашу офіційну позицію. Іі не треба папірцями передавати — вона публічна. У нас щодня є публічна позиція щодо поточних подій Президента у вечірніх зверненнях, щодня є позиція Міноборони та Генштабу", — йдеться у повідомленні.

Чиновниця також нагадала, що українські прес-офіцери Ігнат, Череватий, Гуменюк, Юсов, Дмитрашківський також щодня повідомляють офіційну позицію.

Нагадаємо, Міністерство оборони Росії проводить цілеспрямовану інформаційну операцію, щоб відродити репутацію 155 окремої морської піхотної бригади, яка стала синонімом нещодавніх невдач Росії в Україні. Найбільшої "слави" дивізіон набув у невдалих боях поблизу Вугледара.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.04.2023 12:03