Фото: Telegram-канал Олега Синєгубова

Окупанти скинули дві керовані авіабомби на Харківщину: загинуло троє людей (фото)

У четвер ввечері, 15 лютого, російські терористи обстріляли населений пункт Вільхуватської громади, що на Харківщині. Внаслідок ударів двох ворожих керованих авіабомб загинуло щонайменше троє людей.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Посадовець заявив, що зафіксовано влучання в автомобіль з цивільними: щонайменше двоє загиблих мирних жителів — чоловік та його дружина. 

"Також є загоряння житлового приватного будинку, попередньо — двоє поранених. Всі екстрені служби працюють на місці", — йдеться у повідомленні Синєгубова.

Згодом Олег Синєгубов повідомив, що кількість загиблих внаслідок ворожого удару по Харківщині, збільшилася до трьох осіб

"Поблизу автомобіля виявили тіло дівчини близько 17 років, дані встановлюються", — додав він.

Станом на 21:14 посадовець повідомив, що внаслідок влучань ворожих КАБів у селі Чорне Купʼянського району троє загиблих: 58-річна жінка та 56-річний чоловік. Дані загиблої дівчини встановлюються. 

"Постраждали 54-річна жінка, госпіталізована у важкому стані, а також зазнав поранень 53-річний чоловік", — додав Синєгубов.

Раніше повідомлялось, що ввечері 15 лютого російські терористи з реактивної системи залпового вогню "Ураган" обстріляли село на Донеччині. Внаслідок ворожого удару по Зорі Іллінівської громади одна людина загинула і дві поранено.

Нагадаємо, що зранку 15 лютого російські окупанти знову атакували Україну. Летіли крилаті ракети повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55, морського базування — "Калібр", балістичні ракети "Іскандер-М" / KN-23, зенітні керовані ракети С-300, керовані авіаційні ракети Х-59. Усього зафіксовано пуски 26 ракет різних типів. Сили та засоби Повітряних сил і Сил оборони України знищили 13 ракет різних типів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.02.2024 21:37