Фото: ura.ru

Окупанти вгатили по Авдіївці: внаслідок атаки загинув чоловік

У вівторок, 25 липня, російські загарбники обстріляли Авдіївку в Донецькій області. Внаслідок атаки загинув чоловік, ще одна жінка отримала поранення.

Про це у Telegram повідомив начальник Авдіївської МВА Віталій Барабаш.

"Чи не щодня від ударів росіян в Авдіївці продовжують гинути люди. Наші з вами сусіди, друзі, чиїсь рідні та знайомі. Наші мирні мешканці", — написав він.

За словами чиновника, окрім пораненої зранку жінки, в результаті артобстрілу на власному подвір’ї по вулиці Чистякова загинув чоловік 1954-го року народження.

Барабаш закликав людей виїжджати з Авдіївки або допомогти це зробити тим, хто там залишається. Він запевнив, що таких людей там понад 1700 осіб.

Нагадаємо, вночі 25 липня російські окупанти атакували столицю України ударними дронами-камікадзе "Шахед". Повітряна тривога у Києві тривала три години. Це вже шоста атака дронів на Київ за цей місяць. Силами та засобами ППО усі повітряні цілі були знищені ще на підльоті до столиці.

Також Генштаб повідомляв, що російські загарбники продовжують чинити мародерство на тимчасово окупованій території України. Окупанти примусово виселяють мирних жителів з їхніх домівок на вулицю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.07.2023 23:50