Фото: ДСНС / ілюстративне

Окупанти вгатили ракетою по Запоріжжю: в ОВА повідомили про руйнування

У вівторок, 21 листопада, російські загарбники вгатили ракетою по одному з районів міста Запоріжжя. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено кілька приватних будинків.

Про це повідомили в Запорізькій обласній військовій адміністрації. За даними чиновників, атака сталася сьогодні ввечері близько 20:43. Там зазначили, що окупанти поцілили по одному із районів обласного центру.

"Ракета, тип якої наразі встановлюється, влучила по відкритій території. Інформації про постраждалих наразі немає. Вибуховою хвилею пошкоджено кілька приватних будинків", — додали в ОВА.

Нагадаємо, 21 листопада російські військові обстріляли Херсонщину. Внаслідок ворожої атаки постраждали троє людей.

Також у вівторок ввечері в Одесі пролунали вибухи. В області було оголошено повітряну тривогу. Згодом стало відомо, що російська армія обстріляла регіон ракетами Х-31. Зафіксовано влучання по адміністративній будівлі та припортовій інфраструктурі.

Додамо, вночі 21 листопада російські окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе типу Shahed та ракетами. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил знищено дев'ять ворожих безпілотників та одну крилату ракету "Іскандер-К".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.11.2023 22:07