Фото: Харківська ОВА

Окупанти влучили у друкарню видавництва Vivat у Харкові: є жертви та поранені

У четвер, 23 травня, російські окупанти під час масованого ракетного удару по Харкову влучили в друкарню видавництва Vivat. Внаслідок ворожої атаки є загиблі та поранені.

Про це повідомили на офіційній сторінці видавництва.

"Сьогодні ворог завдав удару по типографії "Фактор-друк" у Харкові. Є загиблі та поранені. Важко про це писати без сліз. Співчуття рідним і близьким загиблих", — йдеться у повідомленні.

Що відомо про видавництво Vivat

Фактор-друк — це типографія, яка належить до групи компаній "Фактор". Видавництво Vivat і книгарні Vivat — також входять до холдингу. Це один з найбільших типографських комплексів повного циклу у Європі, тож друкуються там не лише книжки видавництва Vivat, а й практично усіх українських видавництв.

Обстріл Харкова 23 травня: деталі

У четвер, 23 травня, російські терористи жорстоко обстріляли Харків і область. Рашисти влучили по транспортній інфраструктурі й одному з підрозділів комунального підприємства. Також окупанти вдарили по Золочеву, що на Харківщині. Загалом було приблизно 10 вибухів. 

За оновленими даними, внаслідок атаки семеро людей загинули, щонайменше 19 отримали поранення різного ступеня.

Нагадаємо, 22 травня внаслідок ворожої атаки по Харкову важкі поранення отримав водій тролейбуса Юрій Орел, який опинився в епіцентрі вибуху. Йому провели операцію. На жаль, одну ногу довелося ампутувати. Постраждалий перебуває у стабільному стані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.05.2024 15:22