Фото: telegram Ігоря Терехова

Внаслідок рашистського удару по Харкову водій тролейбуса залишився без ноги: що відомо про його стан

Внаслідок ворожої атаки 22 травня по Харкову важкі поранення отримав водій тролейбуса Юрій Орел, який опинився в епіцентрі вибуху. Йому провели операцію. На жаль, одну ногу довелося ампутувати. Наразі постраждалий у стабільному стані.

Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

"Юрій Орел опинився в самому епіцентрі вибуху російської ракети на Олексіївці. Буквально щойно завершилася операція і його перевели до реанімації. Одну ногу, на жаль, довелося ампутувати, другу — медикам вдалося вберегти", — повідомив він.

За його словами, стан здоров'я постраждалого стабільний. Його забезпечили усім необхідним.

Терехов підкреслив, що місто не залишить чоловіка сам на сам з цією бідою. Юрія Орла будуть підтримувати протягом всього подальшого процесу лікування, реабілітації та протезування.

"Також профком підприємства відкрив збір коштів для допомоги своєму колезі. Усі гроші перераховуються відразу на особистий рахунок постраждалого", — додав він.

Обстріл Харкова 22 травня: деталі

У вівторок, 22 травня, рашисти атакували Харків. За словами начальника Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубова, рашисти вдарили по Харкову боєприпасами УМПБ Д-30. 

Влучання зафіксовані в Шевченківському та Холодногірському районах міста. Пошкоджені багатоповерхівки, будівлі магазинів, автомийки, автомобілі та цивільне підприємство. Тролейбус, водія якого важко поранено, на щастя, був без пасажирів. Також уламок ворожого боєприпасу пройшов через лобове скло трамвая, який був в епіцентрі вибуху. Жінка-водій у цей час вийшла з транспорту.

Станом на 19:40 відомо про 10 постраждалих. 

Нагадаємо, 22 травня російські окупанти вдарили по Чугуєву на Харківщині. Ворожа ракета влучила в дитячий садок.

Також у Вовчанську на Харківщині 22 травня рашисти обстріляли автомобіль поліції під час евакуації. Один правоохоронець загинув, ще один — поранений.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.05.2024 20:20