Фото: Харківська ОВА

Вибиті вікна та вщент обгорілі авто: в ОВА показали моторошні кадри наслідків ворожої атаки по Харкову

У вівторок, 22 травня, російські окупанти атакували Харків керованими боєприпасами. У місті значні руйнування. Відомо про 10 постраждалих. 

Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Також він опублікував моторошні фото наслідків ворожої атаки по місту.

Посадовець поінформував, що рашисти вдарили по Харкову боєприпасами УМПБ Д-30. Влучання зафіксовані в Шевченківському та Холодногірському районах міста. Пошкоджені багатоповерхівки, будівлі магазинів, автомийки, автомобілі та цивільне підприємство.

За його словами, станом на 16:33 відомо про 10 постраждалих цивільних людей.

"Четверо були госпіталізовані, один із чоловіків — у важкому стані", — додав він.

Також 22 травня російські окупанти вдарили по Чугуєву на Харківщині. Ворожа ракета влучила в дитячий садок. Навчальний заклад повністю зруйнований. За даними МВС, постраждали вісім цивільних громадян.

Нагадаємо, 20 травня на Харківщині було оголошено День жалоби через великі жертви серед цивільного населення внаслідок ударів Російської Федерації. 

Додамо, 21 травня зранку Харків атакували окупанти. Метою атаки російських загарбників була транспортна інфраструктура міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.05.2024 17:10