Фото: ДСНС

Окупанти обстріляли приватний сектор Вовчанська Харківської області: рятувальники показали наслідки ворожої атаки

У понеділок, 1 січня, окупанти обстріли місто Вовчанськ на Харківщині. Під ворожий удар потрапив приватний сектор. 

Про це повідомило Головне управління ДСНС у Харківській області. Протягом дня рятувальники ліквідовували наслідки ворожих обстрілів.

"З самого ранку 1 січня російські війська завдають обстрілів місту Вовчанськ Чугуївського району Харківської області. Безпосередньо під ворожий удар потрапив приватний сектор населеного пункту", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок влучання снарядів пошкоджено житлові будинки, гаражі, господарчі споруди та автомобілі. За різними адресами сталося дві пожежі на території приватних домогосподарств.

За даними ДСНС, горіли житловий будинок, автомобіль та надвірні забудови. Загальна площа пожеж склала близько 250 квадратних метрів. 

"Під постійними ворожими обстрілами на місці події працювало друге відділення 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини, перше відділення 66-го пожежно-рятувального посту та вогнеборці місцевої пожежної команди з селища Вільча", — додали рятувальники.

За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, війська російської армії у новорічну ніч обстріляли житловий квартал Куп’янська-Вузлового, що на Харківщині. Внаслідок обстрілів зруйнована п’ятиповерхівка. Є один загиблий.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.01.2024 19:37