Фото: Ілюстративне Джерело: соцмережі

Окупанти втратили дві системи ППО на ключовому напрямку фронту

Українські військові уразили дві системи протиповітряної оборони росіян в районах Українки та Покровська Донецької області. Також були уражені автомобілі, дрони й інша ворожа техніка.

Таку заяву в ефірі телемарафону зробив речник оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) "Таврія" Дмитро Лиховій.

"Особливо хочеться виділити ураження двох систем протиповітряної оборони. Це один зенітно-ракетний комплекс "Бук" в районі Українки на Оріхівському напрямку, а також зенітна установка "23-2" в районі Покровського", — сказав він.

Силам оборони вдалось уразити:

  • 15 автомобілів;
  • чотири безпілотники;

Як наголосили в ОСУВ "Таврія" також зростає статистика знищення ворожих розвідувальних FPV-дронів українськими безпілотниками.

"За вчорашню добу було чотири таких ураження на нашій операційній зоні", — наголосив Лиховій.

Нагадаємо, за даними Генштабу, від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія вже втратила понад 630 тисяч своїх військових.

Варто зазначити, що 11 вересня у Чорному морі бійці спеціального підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України збили російський винищувач Су-30СМ. Літак було уражено з переносного зенітно-ракетного комплексу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2024 10:52