Колаж TrueUA

Окупанти запустили "шахеди" на територію України: куди прямують БпЛА (мапа)

У вівторок ввечері, 13 серпня, російська армія запустила на територію України ударні безпілотники типу "Шахед". Ворожі дрони прямують з північного напрямку.

Про це у Telegram-каналі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України.

"Декілька груп ударних ворожих БпЛА заходять з півночі Сумської області у напрямку Чернігівської, курс західний", — йдеться у повідомленні військових.

Згодом Повітряні сили попередили про рух ракети зі сходу Сумщини у напрямку Чернігівщини, яка рухалась на Захід нашої держави.

Мапа повітряних тривог станом на 23:00 має такий вигляд:

Росія атакує Україну "шахедами" з Півночі України 13 серпня

Мапа: alerts.in.ua

Варто зазначити, що у ніч на вівторок, 13 серпня, російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами "Іскандер-М" / KN-23 і 38 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони збили 30 ворожих безпілотників.

У понеділок, 12 серпня, у Херсонській області війська країни-агресорки атакували дроном цивільний автомобіль. Внаслідок обстрілу постраждали люди.

Нагадаємо, вночі 11 серпня війська країни-агресорки випустили по Києву балістичні ракети та ударні дрони. Це вже друга ворожа атака на столицю від початку серпня. Через російську атаку загинув 35-річний чоловік та його 4-річний син.

Крім того, 11 серпня у Хмельницькій області також було неспокійно. Ворожі "шахеди" атакували регіон, там лунала низка вибухів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.08.2024 23:12