Фото: Telegram Олександра Сирського

Окупанти застосовують у Бахмуті тактику "випаленої землі", — генерал Сирський

У Бахмуті окупанти перейшли до так званої "сирійської" тактики "випаленої землі", знищуючи будівлі та позиції ударами авіації і вогнем артилерії. Ситуація залишається складною, але контрольованою. 

Про це повідомляє командувач Східного угруповання військ генерала-полковника Олександра Сирського.

На місці він ухвалив оперативні рішення та поставив задачі.

"Наші мужні воїни своїми діями виснажили "вагнерівців", тому ворог змушений зараз залучати до боїв за Бахмут спецпризначенців та десантно-штурмові підрозділи", — розповів Сирський.

Також Командувач зустрівся з особовим складом бригад Сухопутних військ, Десантно-Штурмових військ, Територіальної оборони, які сьогодні героїчно протистоять наступу ворога на Бахмутському напрямку. Генерал відзначив окремих бійців нагородами, цінними подарунками та грошовими преміями.

Нагадаємо, заяви російських загарбників про перемоги у Бахмуті є черговою спробою демотивувати українських воїнів та вплинути на прийняття рішень військовим командуванням України щодо Бахмутського напрямку.

Також прикордонники спростували фейкові заяви РФ про нібито захоплення містаУкраїнські військові показали, які відбивають атаки рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.04.2023 10:15