Фото: Telegram Ганни Маляр

"Хочуть демотивувати наших бійців": Маляр прокоментувала заяви рашистів щодо Бахмута

Заяви російських загарбників про перемоги у Бахмуті є черговою спробою демотивувати українських воїнів та вплинути на прийняття рішень військовим командуванням України щодо Бахмутського напрямку.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"Ворогу не вдається демотивувати наших бійців. Попри те, що всі інформаційні повідомлення ворога про бої у Бахмуті спрямовані саме на це", — наголосила Маляр.

Вона пояснила, що противник використовує інформаційно два інструменти: повідомлення про нібито його успіх у різних формах і видах та повідомлення про начебто розсекречені плани військового командування ЗСУ і рішення щодо Бахмута.

"Аналіз цих повідомлень показує, що ворог не може знайти дієві наративи, тому інформація більше схожа на випробовування всіх можливих варіантів. Скажімо, версій про те, що саме "Сирський доповів Зеленському, і яке рішення прийнято" поширено вже близько десяти", — додала заступник міністра оборони.

Нагадаємо, командувач Сухопутних військ Олександр Сирський прокоментував ситуацію у Бахмуті. Генерал-полковник переконує, що місто залишається під контролем Збройних сил України.

Також прикордонники спростували фейкові заяви РФ про нібито захоплення містаУкраїнські військові показали, які відбивають атаки рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.04.2023 13:33