Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

Падіння уламків у чотирьох районах й потерпілі: наслідки ракетного обстрілу Києва

Вранці у понеділок, 2 вересня, російські окупанти атакували Україну крилатими й балістичними ракетами. Основний удар прийшовся по столиці — там лунали вибухи, працювала протиповітряна оборона. У місті зафіксовано падіння уламків і є потерпілі.

Все, що відомо про наслідки чергового обстрілу столиці станом на зараз — у нашому матеріалі.

Падіння уламків

За інформацією Київської міської військової адміністрації, падіння уламків зафіксовано в Голосіївському, Святошинському,
Дніпровському та Шевченківському районах
.

Наслідки падіння уламків

Мер Віталій Кличко повідомляє про руйнування котельні у Голосіївському районі.

У Святошинському районі горять чотири автомобілі. Також там, попередньо, зафіксовано падіння уламків на складське приміщення.

Крім цього, частково пошкоджені скляні елементи входу на станцію метро "Святошин". Станція працює для пасажирів і як укриття. Також сталося загоряння МАФу поблизу станції метро.

Потерпілі

У Шевченківському районі медики оглядають одного потерпілого.

Також медиків викликали у Святошинський район.

Нагадаємо, минулого тижня російські окупанти також здійснювали масовані ракетні атаки по Україні. Так, 26 серпня ворог випустив 236 засобів ураження. Силами та засобами протиповітряної оборони збито 102 ракети та 99 ударних БпЛА. У низці міст та регіонів лунали вибухи — зафіксовано пошкодження, є загиблі та поранені. Тоді ж російські окупанти вперше атакували розподільні підстанції України касетними боєприпасами.

27 серпня обстріл повторився — вибухи лунали у Києві, на Хмельниччині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.09.2024 06:18