Фото: "Атеш"

Партизани виявили у Криму місце базування російського С-400

В окупованому Криму партизани руху "Атеш" виявили місце розміщення значної кількості озброєнь, зенітно-ракетного комплексу протиповітряної оборони С-400 та радіолокаційну станцію на мисі Фіолент.

Як повідомляє "Атеш", агенти руху виявили місце, де окупанти зберігають свої ракети, торпеди, близько 40 типів мін, а також різні боєприпаси до стрілецької зброї.

"Це 17-й арсенал Чорноморського флоту — основний тактичний склад Севастопольської військово-морської бази", — йдеться в повідомленні.

Партизани "Атеш"

Партизани "Атеш"

Фото: "Атеш"

Наголошується, що партизанам вдалось розкрити розташування місць відкритого зберігання, бункерів і точок розміщення ППО окупантів, які прикривають цей об'єкт. В "Атеш" зазначили, що відповідні дані вже передали у "правильні руки".

Партизани "Атеш"

Партизани "Атеш"

Фото: "Атеш"

Раніше, а саме 25 червня, агенти руху "Атеш" повідомляли, що уважно стежать за всіма переміщеннями рашистів та їхньої техніки в усіх куточках Криму. Такі маневри ворога відбулися в Сімферопольському районі півострова.

"Нам відомі всі призначення кожної одиниці техніки, тому жити всьому цьому металолому залишилося недовго. До материкової частини України нічого не доїде!" — наголосили у партизанському русі "Атеш".

Нагадаємо, вночі 10 червня Сили оборони України уразили російські зенітні ракетні комплекси С-300 та С-400 у тимчасово окупованому Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.06.2024 05:39