Фото: Слово і діло

Переговори України та Росії: радник Залужного повідомив, коли це може статися

Радник головнокомандувача ЗСУ генерал Віктор Назаров заявив, що переговори Києва та Москви можливі як мінімум після деокупації Запорізької та Херсонської областей.

Про це він повідомив в інтерв'ю виданню Spiegel

"Це регіони, які мають вихід до Азовського моря і межують з Кримом. Росія втратить сухопутний коридор. Сам Крим теж опиниться під загрозою. Важливим є і північ Луганської області. Контрнаступ там ускладнить контроль над окупованими територіями Донбасу. Війна переміститься до кордонів РФ. Росіяни намагаються не допустити цього всіма силами", — зазначив Назаров.

Генерал зазначив, що Україні більше не втрачатиме своїх територій, а тільки рухатиметься вперед. Також Назаров додав, що, попри початок наступу, у противника обмежені можливості. Як наслідок, росіяни можуть атакувати лише на вузькій ділянці фронту — в Бахмуті. Але й там в окупантів немає навіть тактичного успіху.

Нагадаємо, раніше радник головнокомандувача ЗСУ генерал Віктор Назаров заявляв, що війна України з Росією буде продовжуватись щонайменше один рік. Поразка РФ на полі бою цілком можлива.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2023 10:49