Фото: Національна поліція

Перевозили 15 кг амфетаміну: у Києві затримали двох наркодилерів

У Києві правоохоронці затримали двох наркодилерів, які перевозили 15 кілограмів амфетаміну. Злочинцям повідомлено про підозру.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції України.

За даними правоохоронців, під час комендантської години було зупинено автівку "Рено", у якій перебувало двоє чоловіків. Під час огляду транспортного засобу поліцейські виявили під переднім сидінням пакунки з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

"На місце події прибула слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, яка вилучила з автомобіля 14 пакетів з психотропом, загальною вагою 15 кілограмів", — уточнили у поліції.

В ході слідства було встановлено, що 49-річний водій та 32-річний пасажир є мешканцями Дніпропетровської області. Так, фігуранти замовили партію заборонених речовин через Інтернет та планували розфасувати психотропи на дози та збути у столиці шляхом закладок.

"Слідчі, за процесуального керівництв Солом’янської окружної прокуратури Києва повідомили затриманим про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України — незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, за попередньою змовою групою осіб", — йдеться у повідомленні.

Водночас суд обрав фігурантам запобіжні заходи у вигляді безальтернативного тримання під вартою. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, на Львівщині працівники поліції викрили дві нарколабораторії, у яких вирощували канабіс для ув'язнених. Правоохоронці вилучили товару на 10 мільйонів гривень. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.04.2024 23:55