Скірншот з відео

Під час матчу Євро-2024 вболівальники заспівали відому пісню про Путіна (відео)

Під час матчу групового етапу чемпіонату Європи з футболу вболівальники збірної Грузії скандували "Путін — х###о". Славнозвісний хіт пролунав по ходу поєдинку з командою Туреччини (1:3).

Гра пройшла у Дортмунді на стадіоні "Сигнал Ідуна Парк", а пісня про російського диктатора потрапила в ефір російського каналу, який не встиг відреагувати на дії креативних фанатів збірної Грузії та заглушити звук зі стадіону.

Після першого туру Євро-2024 в групі F лідерство захопила збірна Туреччини з трьома очками в активі. Стільки ж залікових балів і в Португалії, яка вирвала перемогу у поєдинку з Чехією (2:1). На останній сходинці розташувалась Грузія, яка показала гідну гру проти турків.

Нагадаємо, 17 червня Національна збірна України з футболу програла Румунії у стартовому матчі Євро-2024. Матч завершився із рахунком 0:3 на користь збірної Румунії.

Своєю чергою головний тренер збірної України Сергій Ребров назвав поразку від Румунії на Євро-2024 несподіваною. Він наголосив, що футболісти збірної України припустились багатьох помилок і не показали агресії в атаці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 19.06.2024 08:05