Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Під час повітряної тривоги у Миколаєві пролунали вибухи: що відомо

У ніч на 29 вересня у Миколаєві пролунали декілька вибухів. У цей час в області була оголошена повітряна тривога.

Відповідна інформація з'явилась у місцевих Telegram-каналах. За інформацією місцевих жителів, у Миколаєві чули щонайменше два потужних вибухи. 

Водночас у соцмережі повідомляють про нібито атаку двох "Іскандерів". Варто відзначити, що наразі місцева влада не коментувала ситуацію у Миколаєві. Раніше Повітряні сили ЗСУ попереджали про ракетну небезпеку у Херсонській та Миколаївській областях.

Атаки росіян 28 вересня

Вночі 28 вересня окупанти атакували Україну дронами-камікадзе типу Shahed-136/131, застосувавши 39 ударних БпЛА типу Shahed-136/131. З них 31 було знищено нашою протиповітряною обороною. Загалом, ворог завдав 76 авіаційних ударів та здійснив понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Нагадаємо, у Миколаєві ввечері 27 вересня пролунали гучні вибухи. Попередньо, над містом українські воїни збили ворожого дрона.

Також ввечері 28 вересня окупанти обстріляли житловий квартал в Херсоні. Унаслідок ворожої атаки загинули три жінки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.09.2023 06:31