Фото: обстріл Змієва на Харківщині Джерело: Telegram-канал Олега Синєгубова

Під ракетним ударом були чотири регіони: усі деталі ранкового масованого обстрілу

Вранці 8 січня російські окупанти атакували ракетами чотири регіони України. Одна людина загинула, є потерпілі. 

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Запоріжжя

Рятувальники та поліцейські працюють на шести локаціях — ракети влучили у житлові райони, поруч із будинками. За оперативними даними, троє людей постраждали. 

Дніпропетровська область

У Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, вісім пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких четверо дітей. Пошкоджені житлові будинки.

У Криворізькому районі зруйновано приватний будинок, одна людина загинула. Знищено приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами.  Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр. 

Харківська область

За попередніми даними, окупанти завдали по Харкову щонайменше чотири удари. Пошкоджено підприємство та навчальний заклад, одна людина постраждала. 

Також окупанти атакували місто Зміїв, зруйновано приватний будинок. Рятувальники визволили з-під завалів двох людей, ще одна особа може бути заблокована. Рятувальна операція триває.

Хмельницька область

У регіоні пролунало кілька вибухів. На місцях ударів працюють рятувальники та поліцейські. Уточнюється інформація щодо потерпілих.

Нагадаємо, вночі 8 січня війська країни-агресорки атакували Одеську область іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок атаки спалахнула пожежа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.01.2024 10:11