Фото: Pixabay

Після спеки почнуться дощі: якою буде погода в Києві найближчими днями

На початку цього тижня у Києві буде спекотно, проте у наступні дні очікуються опади та зниження температури повітря.

Як повідомляє Meteofor, опади у столиці синоптики прогнозують у вівторок та середу.

У вівторок, 2 липня, очікується мінлива хмарність та дощі. Незначні опади почнуться вдень та йтимуть до пізнього вечора. Стовпчики термометрів піднімуться до позначки у +31°C. Вночі температура знизиться до +22°C. Синоптики прогнозують сильні пориви вітру 9-12 м/с.

У середу, 3 липня, у Києві очікується хмарна погода. У столиці пройдуть дощі, а температура повітря знизиться. Опади прогнозують вдень та вночі. Вдень повітря прогріється до +28°C, а вночі температура повітря знизиться до +20°C. Вітер буде дещо слабшим, ніж у вівторок, а саме 8 м/с.

Прогноз погоди

Фото: Meteofor

Нагадаємо, раніше завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту держаної служби надзвичайних ситуацій і Національної академії наук України Віра Балабух повідомляла, що цього літа в Україні середня температура буде вищою за норму на один або два градуси. Найспекотніше буде в липні та в першій половині серпня, водночас суттєві й тривалі зниження температури повітря малоймовірні. Також за її прогнозом, у південних, південно-східних регіонах, а також центральних областях нашої країни ймовірний дефіцит опадів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 01.07.2024 16:29