Фото російської бази: Telegram-канал "Крымский ветер"

Після удару по окупованому Криму загинув командир військової частини: окупанти підтвердили

Унаслідок ракетного удару по російській базі протиповітряної оборони на горі Ай-Петрі в Криму 13 травня загинув командир військової частини №85683 Олександр Кулаков.

Про це повідомив "РБК-Україна" з посиланням на заяву "голови" окупаційної адміністрації Алушти Галини Огньової.

Підтвердження загибелі російського командира

Джерело: публікація "голови" окупаційної адміністрації Алушти в соцмережах

Кулаков загинув внаслідок ракетного удару 13 травня по базі окупантів на горі Ай-Петрі на півдні Криму.

Як відомо, російська база протиповітряної оборони в Криму потрапила під обстріл. Декілька ракет атакували військову частину 85683 на горі Ай-Петрі на півдні окупованого півострова.

"Територія військової частини отримала пошкодження, ліквідовано командира в/ч 85683 Олександра Кулакова та ще одного окупанта", — написав тоді Telegram-канал "Крымский ветер".

Зазначалося, що також є й російські загарбники, які отримали поранення внаслідок обстрілу. Як наголосили у пабліку, радари Південного берега — найвідоміший військовий об'єкт Великої Ялти. До окупації Криму тут був розташований український радіочастотний батальйон, де несли службу радіолокаційні комплекси радянського виробництва "Оборона", "Алтай" та "Кордон-М", а також українські 36ДС-6.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованому Криму в ніч на 15 травня оголошували повітряну тривогу. На території півострова працювала протиповітряна оборона і було чутно вибухи. Загарбники також перекривали Кримський міст.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.05.2024 22:14