Фото: Нацполіція

Після звільнення переховувався у монастирі: у Харкові вчитель фізкультури ґвалтував та розбещував хлопчиків

У Харкові 55-річний вчитель фізкультури розбещував неповнолітніх та зґвалтував підлітка. Після звільнення він переїхав жити до чоловічого монастиря у Тернопільській області.

Про це повідомили у прес-службі поліції Харківщини.

Відомо, що з 2018 по 2021 року педагог вчиняв протиправні дії щодо дітей в декількох навчальних закладах Харкова. Вчитель фізкультури розбещував дітей та зґвалтував одного з потерпілих. Від дій зловмисника постраждали хлопчики віком 11, 12 та 13 років.

Про злочинні дії вчителя розповів один із неповнолітніх, який виїхав за кордон. Там він звернувся до відповідних органів. Під час оперативно-розшукових заходів оперативні співробітники встановили ще двох потерпілих від дій викладача — учнів іншого навчального закладу.

Правоохоронці оперативно встановили особу співробітника закладу освіти та його місцеперебування. Ним виявився 55-річний, одружений, раніше не судимий чоловік, який понад десять років працював вчителем.

Наразі зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні злочинів. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

вчитель фізкультури розбещував неповнолітніх та зґвалтував підлітка

Фото: Харківська обласна прокуратура

Нагадаємо, у серпні у Київській області чоловік зґвалтував та намагався вбити 17-річну дівчину. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 27.09.2024 20:47