Скріншот з відео

"План був на столі Кремля": Зеленський пояснив, чому ЗСУ не досягли успіху під час контрнаступу

Російська Федерація знала про плани Збройних сил України щодо контрнаступальних операцій. Кремль отримав секретну інформацію ще восени 2022 року.

Про це президент України Володимир Зеленський повідомив під час форуму "Україна. Рік 2024". Глава держави наголосив, що чим менше людей знає про плани Сил оборони, тим швидше буде перемога у війні.

"Скажу відверто, наші плани щодо контрнаступу восени минулого року були на столі Кремля до того як почалися контрнаступальні дії", — сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський повідомив, що у війні проти Російської Федерації загинула 31 тисяча українських військових. Водночас у країни-агресора втрати у кілька разів більші.

За словами Зеленського, російський диктатор Володимир Путін повинен усвідомити, що його країна програла війну проти України. Для цього главі Кремля запропонують майданчик, на якому повинна бути встановлена справедливість.

Водночас Зеленський переконаний, що Україна не програє війну проти Російської Федерації. Найважче нашій державі було на початку повномасштабного вторгнення.

Також президент Зеленський наголосив, що Україна довго працює з західними союзниками щодо надання нашій державі далекобійної зброї. Для цього ідеально підходять американські ракети ATACMS, які вражають цілі на відстані 300 кілометрів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2024 18:31