На фото: Володимир Зеленський. Скріншот з відео

Зеленський відреагував на можливість проведення переговорів з Путіним

Російський диктатор повинен усвідомити, що його країна програла війну проти України. Для цього главі Кремля запропонують майданчик, на якому повинна бути встановлена справедливість.

Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський під час форуму "Україна. Рік 2024". 

Український лідер наголосив, що не можна говорити з глухою людиною, яка вбиває своїх опонентів, тому питання переговорів стоїть в юридичній і політичній площині. 

"Ми запропонуємо майданчик, на якому він може погодитись, що він програв цю війну, і що це була помилка. Велика помилка. Яка для нього маленька, а для нас і для всього демократичного світу це трагедія. Тому повинна бути справедливість у цьому питанні", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, 17 лютого український гарант виступив на Мюнхенській конференції. У своїй промові Володимир Зеленський наголосив, що світова спільнота повинна визначити, яким чином повернути звичний порядок, який заснований на правилах. Для цього необхідно позбавити Путіна можливості маніпулювати всіма на планеті.

Також 17 лютого під час брифінгу з канцлером Німеччини Олафом Шольцом Зеленський зазначав, що Путіну байдуже, хто загине. За його словами, він готовий і надалі жертвувати різними людьми, аби тільки зберегти свої позиції та задовольнити власні амбіції.

Своєю чергою російський диктатор Володимир Путін заявив, що для Росії війна проти України — це питання життя та смерті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 25.02.2024 17:32