Фото: росЗМІ

Путін назвав війну проти України "питанням життя і смерті" для Росії

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що для Росії війна проти України — це питання життя та смерті.

В інтерв'ю російському пропагандисту Павлу Зарубіну він розповів, що події на полі бою нібито визначать подальшу долю країни-агресорки. Путін наголосив, що питання війни проти України є "чутливим" для РФ.

"І росіянам, і людям за кордоном важливо розуміти наші настрої, зрозуміти, наскільки чутливе і важливе для нашої країни те, що відбувається навколо України", — сказав російський диктатор. 

До того ж господар Кремля звинуватив Захід у тому, що для цих країн війна в Україні — це "питання тактичного становища".

"А для нас це доля, це питання життя і смерті. Я хотів би, щоб люди, які це слухали, зрозуміли це", — сказав Путін.

Нагадаємо, 17 лютого український гарант виступив на Мюнхенській конференції. У своїй промові Володимир Зеленський наголосив, що світова спільнота повинна визначити, яким чином повернути звичний порядок, який заснований на правилах. Для цього необхідно позбавити Путіна можливості маніпулювати всіма на планеті.

Також 17 лютого під час брифінгу з канцлером Німеччини Олафом Шольцом Зеленський зазначав, що Путіну байдуже, хто загине. За його словами, він готовий і надалі жертвувати різними людьми, аби тільки зберегти свої позиції та задовольнити власні амбіції.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.02.2024 17:20