Фото з соцмереж / ілюстративне

Подробиці нічної атаки по території РФ: Сили оборони вгатили по місцях зберігання "шахедів"

У ніч на 21 червня Сили оборони України успішно уразили низку об’єктів нафтопереробної галузі та інші важливі цілі Російської Федерації. Під удар, зокрема потрапили місця зберігання безпілотних літальних апаратів типу "Шахед".

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Військові зазначили, що у ніч на 20 червня підрозділи Збройних сил України та Служби безпеки України атакували склад пально-мастильних матеріалів ворога в Тамбовській області, а також нафтобазу "Енемська", що в Республіці Адигея. 

В районі нафтобази "Енемська" зафіксовано щонайменше п'ять вибухів, після чого почалася пожежа. Підтверджується також ураження складу пально-мастильних матеріалів противника в Тамбовській області. Відомо про пошкодження як мінімум однієї місткості із нафтопродуктами. 

Уже у ніч на 21 червня безпілотними авіаційними комплексами атаковано Афіпський, Ільський, Краснодарський та Астраханський нафтопереробні заводи. Окрім цього, завдано ударів по радіолокаційних станціях і центрах радіоелектронної розвідки російських загарбників в Брянській області та тимчасово окупованому Криму. Інформація щодо ураження ворожих цілей уточнюється.

Також, у ніч на п'ятницю Сили оборони України завдали успішного удару по місцях зберігання та підготовки до застосування Shahed-136/"Герань-2", навчальних корпусах, пунктах управління та зв’язку розрахунків цих БпЛА, що розташовані в Краснодарському краї. За результатами бойової роботи зафіксовано серію вибухів та пожежу з подальшою детонацією.

"Сили оборони продовжують вживати всіх заходів, щоб підірвати воєнно-економічний потенціал російських окупантів та припинити збройну агресію РФ проти України", — додали у Генштабі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що відразу декілька муніципалітетів Краснодарського краю Російської Федерації були атаковані дронами у ніч на 21 червня. Вибухи лунали в районі місцевої теплоелектростанції та військового аеродрому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.06.2024 11:44