Фото: ілюстративне Джерело: соцмережі

Краснодарський край РФ був атакований дронами: "бавовна" прогриміла в районі ТЕЦ та військового аеродрому

Відразу декілька муніципалітетів Краснодарського краю Російської Федерації були атаковані дронами у ніч на 21 червня. Вибухи лунали в районі місцевої теплоелектростанції та військового аеродрому.

Відповідні повідомлення публікують російські пабліки.

Звук, схожий на політ безпілотника та перші вибухи у районі селища Афіпський Краснодарського краю пролунали приблизно о 01:40 ночі. Зокрема, там місцеві жителі чули понад десять вибухів. Очевидці повідомляють, що після кількох гучних "бавовн" почалося загоряння у районі місцевої ТЕЦ.

Також у російських Telegram-каналах писали про атаку БпЛА у Єйську. Після атак дронів пабліки повідомляли про пожежу, зазначивши, що у населеному пункті розташований військовий аеродром.

Крім того, "бавовну" були чути в Краснодарі, Сіверському районі краю, Енемі та селищі Яблонський в Адизі.

Через деякий час на ситуацію в регіоні відреагував Оперативний штаб Краснодарського краю. Там запевнили, що в ніч на 21 червня були атаковані — Темрюкський район, Єйський і Сіверський райони. При цьому в результаті роботи ППО безпілотники були нібито збиті.

Темрюкському районі уламки впали на гостьовий будинок у селищі Хвиля. Загиблих та постраждалих немає. Постояльців готелю евакуювали. Серйозних руйнувань інфраструктури немає. На місці працюють служби екстреного реагування.

Також атаку безпілотників було відбито в Єйському районі. Потерпілих із боку цивільного населення та руйнувань цивільної інфраструктури немає. На місці працюють оперативні спецслужби. Інформація уточнюється.

Також внаслідок роботи ППО у селищі Афіпському збиті ворожі БпЛА. Руйнувань немає", — йдеться у зведенні Оперативного штабу Краснодарського краю РФ.

Нагадаємо, у ніч на 20 червня дрони атакували Афіпський нафтопереробний завод у Краснодарському краї Росії. Там спалахнула пожежа. Також надійшла інформація про атаку на нафтопереробний завод у селищі Енем в Адигеї.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.06.2024 05:58