Фото ілюстративне зі соцмереж

Безпілотники успішно атакували російські НПЗ у Краснодарському краї й Адигеї (відео)

У ніч на четвер, 20 червня, дрони атакували Афіпський нафтопереробний завод у Краснодарському краї Росії. Там спалахнула пожежа. Також надійшла інформація про атаку на нафтопереробний завод у селищі Енем в Адигеї.

Атаки на ці об’єкти підтвердили російські інформаційні ресурси. За даними російських Telegram-каналів, атака на Афіпський завод розпочалася близько 02:30.

Росіяни зазначили, що дрони начебто збили, проте уламки одного з БпЛА врізалися в цистерну, після чого розпочалася пожежа. На місці працюють оперативні служби.

Також є інформація про вибухи та пожежу в селищі Енем в Адигеї. Офіційної інформації наразі немає. В Енемі розташована нафтобаза "Лукойл-Югнафтопродукт". До того ж за вісім кілометрів від Енема — Афіпський нафтопереробний завод, де досі вирує пожежа.

Крім того, російські медіа повідомили про "атаку дронів ЗСУ" по Слов'янську-на-Кубані в Краснодарському краї. Безпілотник нібито впав на приватну хату. За попередньою інформацією росіян, є загиблий.

Нагадаємо, що в ніч на 18 червня в Ростовській області Російської Федерації відбулася атака із застосуванням безпілотних літальних апаратів. Унаслідок інциденту загорівся нафтовий об'єкт.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.06.2024 07:35