Фото: Instagram Моурінью

Подробиці прощання Моурінью з "Ромою": тренер залишив гравцям скандальне послання

Португальський тренер Жозе Моурінью відчув себе зрадженим деякими гравцями "Роми" та самим клубом. Після відставки він залишив перстень, який подарувала йому команда після перемоги у Лізі конференцій, у шафці капітана команди Лоренцо Пеллегріні.

Про це повідомляє Goal.com, оприлюднивши нові подробиці прощання Жозе з "Ромою".

За даними джерела, біля персня Моурінью розмістив фотографії, на яких він підіймає кубок Ліги чемпіонів та інші трофеїв, та записку: "Коли станете чоловіками — поверніть це мені".

Згідно з чутками, деякі гравці, зокрема Браян Крістанте та Лоренцо Пеллегріні, намагались пояснити Моурінью, що не знали про його звільнення до останнього дня. Серед гравців "Роми" Жозе не вважає зрадниками лише Джанлуку Манчіні, Едоардо Бове та Паулу Дібалу.

Варто зазначити,  що "Рома" виграла усі три матчі після звільнення португальця.

Нагадаємо, португальський футбольний тренер Жозе Моурінью може продовжити кар'єру в чемпіонаті Італії. Фахівець вступив у переговори з представниками "Наполі".

Раніше повідомлялось, що наставник "Ліверпуля" Юрген Клопп покине клуб після завершення поточного сезону. У головного тренера "мерсисайдців" закінчується енергія для подальшої роботи з командою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.02.2024 15:15