Фото: Instagram Моурінью

Тренер Моурінью веде переговори зі статусним клубом: що відомо

Португальський футбольний тренер Жозе Моурінью може продовжити кар'єру в чемпіонаті Італії. Фахівець вступив у переговори з представниками "Наполі".

Про це повідомляє The Sunday Times. За даними джерела, вже в перші дні після відставки тренера з "Роми" Жорже Мендеш (агент Моурінью, — ред.) вступив у переговори з керівництвом неаполітанців.

Видання підкреслює, що наступного тижня Моурінью зустрінеться з президентом "Наполі" Ауреліо Де Лаурентісом, щоб обговорити майбутній контракт. Також найближчим часом Жозе планує відвідати кілька матчів Серії А, щоб публічно показати своє бажання залишитися в чемпіонаті Італії.

Хто ще цікавиться Моурінью

Недавно активно ширилися чутки про те, що португальський фахівець може очолити саудівський "Аль-Шабаб", але за даними ЗМІ, Жозе не планує тренувати цю команду та очікує на варіант, який вмотивує його.

Цікаво, якщо Моурінью очолить "Наполі", то це буде його вже третій клуб в Серії А. До "Роми" він також тренував "Інтер", на чолі з яким у 2010 році виграв Лігу чемпіонів, Серію А та Кубок Італії.

За які результати звільнили Моурінью

При Моурінью у поточній кампанії столична "Рома" йшла на дев'ятій сходинці: в останніх шести турах була лише одна перемога. Також вже екс-команда Моурінью  вилетіла з Кубка Італії. Загалом Жозе провів 138 матчів на чолі "Роми" — 68 перемог, 30 нічиїх та 40 поразок.

Нагадаємо, 3 листопада 78-річний румунський фахівець Мірча Луческу подав у відставку з посади головного тренера київського "Динамо". На емоціях він навіть оголосив про закінчення кар'єри. Щоправда, згодом змінив думку. Тоді Луческу розповів, що бере на себе відповідальність за невдалі результати команди. Він пояснив їх великою кількістю кадрових змін, що відбулися в "Динамо" через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.01.2024 20:27