Скріншот із відео

Поки місто обстрілюють: мер прифронтового Краматорська засвітився у Франції, — ЗМІ

Міський голова Краматорська Донецької області Олександр Гончаренко у березні 2023 року літав у французьку Ніццу, де нібито навідав доньку. Спочатку мер заперечував, що літав за кордон, а потім все ж таки визнав це.

Про це йдеться в розслідуванні "Української правди".

За даними журналістів, разом із Гончаренком у Францію подорожував і народний депутат із депутатської групи "Відновлення України" Максим Єфімов. Вони прилетіли на Лазурний берег чартерним літаком із польського Жешува. 

Спочатку Гончаренко заперечував, що літав у Ніццу 17 березня 2023 року. Однак після того, як журналісти надіслали меру Краматорська зображення, на якому він перебуває на території віп-терміналу аеропорту Кот Д Азур, він визнав це. Гончаренко сказав, що спочатку поїхав у відрядження до Словаччини, а потім злітав до Ніцци провідати доньку, яка нещодавно вступила до місцевого університету.

За даними джерел УП у прикордонній службі, мер Краматорська повернувся в Україну 20 березня.

Нагадаємо, народний депутат від "Слуги народу" Богдан Торохтій живе на "широку ногу" під час війни з Російською Федерацією. Він їздить на Mercedes-Benz EQS за 7 млн та відпочиває за кордоном.

Наприкінці травня в мережі з'явилися фото, як колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович насолоджується відпочинком. Його разом з родиною нібито помітили на пляжі в Ізраїлі. За деякий час він відреагував на скандал щодо нібито його відпочинку. Арестович зазначив, що завжди був бунтарем і любив розбурхати мережу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.06.2023 17:54