Фото: Артем Франков. Джерело – fakty.com.ua

Покійному редактору журналу "Футбол" Артему Франкову надіслали повістку в ТЦК (фото)

Редактора журналу "Футбол" Артема Франкова, який помер у жовтні 2023 року, викликали повісткою до Територіального центру комплектування Оболонського району міста Києва. Метою виклику є оновлення даних та проходження військово-лікарської комісії.

Про це йдеться у повідомленні Telegram-каналу "Artем Frankov official".

"Немає такого абсурду, який не міг пролізти в наше життя і поступово виявитися чимось природним", — написали адміністратори пабліка.

Покійному Артему Франкову надіслали запрошення в ТЦК

Фото: Telegram-канал "Artем Frankov official"

Варто зазначити, що спортивний журналіст Артем Франков пішов з життя 31 жовтня 2023 року. 53-річний чоловік не зміг оговтатись від другого інсульту.

Нагадаємо, 16 квітня президент України Володимир Зеленський підписав закон про мобілізацію. Він вступить в дію через місяць. 

Верховна Рада 11 квітня схвалила в другому читанні законопроект про мобілізацію. "За" проголосували 283 народних депутатів. При цьому норму про демобілізацію виключено з документа.

Додамо, декілька днів тому в The New York Times з’явилася стаття про те, що в Україні демографічна криза загрожує мобілізації. Чоловіки віком від 18 до 30 років — це представники найменш численного покоління за всю історію незалежності країни.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 20.04.2024 13:57