Поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який вбив власну матір та викинувся з вікна

05 СІЧНЯ 2022 08:26

Поліцейські вручили підозру чоловіку, який вбив власну матір. Чоловік наніс пенсіонерці численні удари по голові через те, що жінка не дала йому гроші на особисті потреби. Коли зловмисник зрозумів, що матір мертва, то вистрибнув з вікна квартири. За скоєне йому загрожує довічне ув’язнення. 

Повідомляє TrueUA, з посиланням на Національну поліцію.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Петро Токар, у квартирі на п’ятому поверсі, звідки вистрибнув хлопець, поліцейські виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті:

«У ході першочергових слідчих дій ми з’ясували, що напередодні син вимагав у матері гроші на особисті потреби. Отримавши відмову, він завдав жінці численних ударів по голові гітарою та стільцем, уламки яких ми вилучили у якості речових доказів. Зрозумівши, що 65-річна мати мертва, син  вистрибнув з вікна багатоповерхівки. Киянина, 1995 року народження, ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за п. 4 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

«За погодженням із Святошинською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід», - йдеться в повідомленні.

«Наразі підозрюваний перебуває у медичному закладі, його стан стабільний. Згодом буде проведено судово-психіатрична експертиза, аби встановити осудність чи неосудність фігуранта. Досудове розслідування триває», - додав полковник поліції. 

Фото НП.

Також читайте: ДБР підозрює поліцейського Чернігівщини у скоєнні смертельної ДТП напідпитку

Події, 05.01.2022 08:26